Trygt børneliv
Aktiv fritidsliv
Fjordudsigt
Friskole og fribørnehave
Tæt på Ringkøbing
Fællesskab for alle

Velling Fjordby

Velling Invest opfører Velling Fjordby!


Der er i 2010 udarbejdet lokalplan nr. 277 for området syd for Velling Kirkeby. Lokalplanen er opdelt i to delområder: delområde I til åben-lav og delområde II til tæt-lav boligbebyggelse. Velling Invest har et ønske om at bygge dels et antal en-familie huse på de grunde, der i dag er byggemodnet samt at opføre et antal lejeboliger i form af rækkehuse el. lignende.

Projekt en-familiehuse:
RKSK-kommune har i en årrække haft et antal byggegrunde til salg på Velling Fjordby 8-16. Det er Velling Invests ønske at bebygge disse 9 grunde, således at der startes op med 1-2 huse og så snart disse er afhændet, fortsættes med de næste. Af hensyn til områdets sammenhæng, vil vi starte med at bebygge Velling Fjordby 11, 12 og 13, der ligger i umiddelbar tilknytning til det eksisterende boligområde. Vi har derfor nu købt grunden Velling Fjordby 12, der er den midterste grund ind mod eksisterende bebyggelse på Velling Kirkeby.

Planen er at vi start op på byggeriet af det 1. hus i maj og forhåbentligt kan huset stå færdigt ??? (2022.)
En familiehuse på 150 m2 + carport. Husene er et projektsalg, forstået på den måde, køber kan få indflydelse på materialevalg og indretning. Men kontakt os endelig hurtigst muligt! Husene opføres med henblik på lavt energiforbrug. Se mere i videoen herunder og kontakt Velling invest for nærmere information.

Mere information - kontakt Velling invest:

  • Kristian Galsgaard 3034 1221
  • Jeppe Kristensen 2938 3982

Læs mere om Velling Erhverv og Invest

Velling Mailliste

Få nyheder direkte ned i din mailbox!

Læs mere om, hvad du siger ja til!

Tilmelding

* påkrævede felter

Copyright © 2017. All Rights Reserved.