Trygt børneliv
Aktiv fritidsliv
Fjordudsigt
Friskole og fribørnehave
Tæt på Ringkøbing
Fællesskab for alle

Stillingsopslag: Gravermedhjælper

To stillinger som gravermedhjælper ved Lem kirkegård i Lem sogn og på Velling kirkegård i Velling sogn er ledige pr. 1. maj 2022.

Stillingerne er estimeret til at være ca. 870 timer årligt på Lem kirkegård og ca. 450 timer årligt på Velling kirkegård. 

Det samlede ugentlige timetal er på 28 timer pr. uge for begge ansættelsessteder, og der vil være faste arbejdsdage ved de to kirkegårde, så du ikke er i tvivl om, hvornår du skal være hvilket sted. Aflønningen sker på timebasis. Afhængigt af opgaver og årstid kan der i perioder forventes overarbejde.

Vi kan tilbyde:  

  • to ansættelsessteder, og dermed to ansættelser – men hvor der internt er koordineret, så du vil kunne passe arbejdet på begge kirkegårde, samtidig med et højt ugentligt timeantal.
  • faste arbejdsdage ved de to kirker, så du ikke er i tvivl om, hvornår du skal være hvilket sted.
  • samarbejde med vores to dygtige og engagerede gravere, der sætter en ære i at gøre vores kirkegårde til noget særligt.
  • en masse frisk luft, en dejlig fri arbejdsplads og skønne kirkegårdsbrugere.

Vi forventer, at du:

  • er fleksibel og ansvarsbevidst
  • ønsker at arbejde med ren- og vedligeholdelse af kirkegårde og kirker samt medvirker ved kirkelige handlinger
  • har et godt humør, og vil være med til at gøre vores kirkegårde til et meningsfuldt sted at besøge.

Ansættelse sker ved Lem sogns menighedsråd beliggende Kirkegade 13, 6940 Lem St. og ved Velling sogns menighedsråd beliggende Velling Kirkeby 28, 6950 Ringkøbing. 

Ansættelse og aflønning sker efter Overenskomst for gravermedhjælpere på landsbykirkegårde indgået mellem Kirkeministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F). Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.  

Den årlige løn i nutidskroner udgør for gravermedhjælpere i øvrige land uden gartnerisk uddannelse: kr. 257.342,53 (trin 1)  kr. 264.527,77 (trin 2) 
med gartnerisk uddannelse: kr. 295.462,85 (trin 1) kr. 304.309,56 (trin 2)

Der sker aflønning på timeløn.Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Marianne Juhl på tlf. 97342525 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Graverhuset, Kirkegade 42, 6940 Lem St eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 13. april 2022 kl.12.00. 
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 16. Hvis du ikke er kontaktet inden udgangen af uge 16, er din ansøgning ikke kommet i betragtning.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.

Menighedsrådene ved Lem Kirke og Velling Kirke

Velling Mailliste

Få nyheder direkte ned i din mailbox!

Læs mere om, hvad du siger ja til!

Tilmelding

* påkrævede felter

Copyright © 2017. All Rights Reserved.