Trygt børneliv
Aktiv fritidsliv
Fjordudsigt
Friskole og fribørnehave
Tæt på Ringkøbing
Fællesskab for alle

Esbjerg Evangeliet

Esbjerg Evangeliet kommer til Velling!

Og hvad er så det? Esbjerg Evangeliet er et 140 m2 stort vægmaleri, der fortolker biblen i billeder og i tekst i et moderne sprog. Motiver og citater er på én gang skræmmende, provokerende, overraskende, humoristisk og alt muligt andet. Det unikke kunstværk er udført af kunstneren Erik Hagens og findes på University College i Esbjerg.

Det er nu trykt på kæmpe bannere, så det kan komme ud til hele landet. Det har vi benyttet os af, således at det bliver opstillet i Velling kirke i perioden den 24. maj - 3. juni.

I den anledning har vi inviteret sognepræst Egil Hvid-Olsen til at fortælle om værket onsdag den 26. maj kl. 19.00 i Velling Kirke.

Arrangement er gratis og varer ca. 45 min. Alle er velkommen.
MEN vær opmærksom på max deltagerantal på 25 personer. Ønsker du at reservere plads, send en mail til sognepræst Vivian Linnebjerg på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Man kan også møde op og satse på der er plads, men vi kan ikke garantere det.

Husk at bære mundbind ved ankomsten, under foredraget er det ikke nødvendigt. Der er ikke afstandskrav, da vi ikke skal synge og alle sidder i samme retning.

Vel mødt
Menighedsrådet

Velling Mailliste

Få nyheder direkte ned i din mailbox!

Læs mere om, hvad du siger ja til!

Tilmelding

* påkrævede felter

Copyright © 2017. All Rights Reserved.