Trygt børneliv
Aktiv fritidsliv
Fjordudsigt
Friskole og fribørnehave
Tæt på Ringkøbing
Fællesskab for alle

4. december 2019 - referat

Møde i Velling Lokalråd hos Knud
Onsdag d 4/12 kl 19.30

 1. Siden sidst: Ida har været til møde i Landistriktsrådet - da hun er valgt ind som personlig stedfortræder.
  Folderen, der står ved købmanden skal opdateres, der står bl.a. at vi har mobilepay - Rikke/Danny.
  Fællesspisning d. 23. Oktober - syng dansk aften - der påmindes om fællesspisninger i Skolens/Naturhusets fredagsbreve, således der måske kommer flere børnefamilier.
  Danny har holdt møde med Boi Nielsen og Poul Hillerup om Sognebøgerne. Bøgerne har 50 år på bagen og det er tid til at skrive nye. De omhandler sognets bosteder, landbrugs- og erhvervsudviklingen. Der foreslås lokalhistoriske sogneaftener, hvor man kan komme og aflægge historier. Måske LAG kan søges til at betale sognebogen.
  JULEBELYSNING er sat op, vi mangler et enkelt træ. Knud spørger rundt omkring i byen hvor vi må slutte julelusene til og bestiller efterfølgende flere træer ved smeden. Det ville klæde byen med flere træer. Knud laver kort over træerne i byen for overskuelighedens skyld. Tages op på mødet i august 2020.
 2. Nyheds mail indhold: byggegrunde og sognebøger (Danny), googlekalender som link. Fremhævelse af fællesspisning d. 30/1. Ønsket om godt nytår. Påmindelse om betaling af kontingent. Husk på at datoer til Velling kalenderen fra ex. Skole og foreninger kan sendes til Danny, så fører han dem på.
 3. Bygge grunde. Der afholdes åben hus i påsken. Søndag d. 12. April kl 13-16.
 4. Landdistrikt rådet holder møde her i Velling den 3/2 de spørger til om vi er 2 der vil mødes med dem og fortælle hvad der rør sig og om vi har ønsker til dem. Danny og Svend deltager (kl 18) Lokalrådet foreslår: 1. Fodgængerfelt ved købmanden. 2. Adgangsforhold til fjorden for børn, institutioner, gangbesværede m.m. 3. Kunst rute - forskellige værker/udstillere på Vellings gangstier. 4. Fitness legeplads, med træningsredskaber. 5. Bro over å udløbet til fjorden.
 5. Solhverv. Fakkeloptog fra købmanden, ad kirkestien, til byens legeplads. Suppe/øl/vand (Knud) Bål på legepladsen (Danny) Rute og krus (Rikke)
 6. Evt. Boi bestiller skilte til byporten med påskriften: www.velling.eu Næste møde bliver tirsdag d. 14.01.20 kl 16.30 Boi kommer og orienterer om klyngesamarbejdet.

Velling Mailliste

Få nyheder direkte ned i din mailbox!

Læs mere om, hvad du siger ja til!

Tilmelding

* påkrævede felter

Copyright © 2017. All Rights Reserved.